Werking en voordelen van de infraroodsauna

De werking van een infraroodcabine is gebaseerd op de infrarood warmte die wordt opgewekt in de hiervoor speciaal geproduceerde infrarood elementen. Deze warmte wordt zonder tussenkomst van de lucht op het lichaam overgebracht, doordat niet eerst de lucht hoeft te worden opgewarmd (zoals dat bij bijvoorbeeld in een traditionele sauna wel gebeurt).
De temperatuur is aangenamer dan in een gewone sauna.

BLOEDCIRCULATIE

Enorm veel klachten hangen samen met een slechte bloedcirculatie. Gezien de bloedcirculatie en de daarmee samenhangende doorbloeding met behulp van IR warmtesystemen verbeterd kunnen worden zal men zich ook duidelijk beter voelen met een dergelijke behandeling.


AFVALSTOFFEN EN DE AFVOER ERVAN

De infraroodcabine werkt met dieptewarmte: het lichaam wordt verwarmd van binnen uit. De infraroodwarmte dringt tot maar liefst 4 mm diepte de huid in. Hierdoor voert deze sauna toxische afvalstoffen, zoals bijvoorbeeld zware metalen, effectiever af.
Daarnaast zult u in de infraroodcabine aanzienlijk meer transpireren.


ACNE, EXCEEM EN PSORIASIS

Omdat de huid zo grondig gereinigd wordt en er veel afvalstoffen afgevoerd worden zal er een aanzienlijke verbetering optreden bij het herhaaldelijk gebruik van de infraroodcabine.


STRESS EN VERMOEIDHEID

Door een totale ontspanning van het lichaam tijdens een cyclus in de infraroodcabine, zal ook de geest zich ontspannen. Hierdoor is de infraroodcabine een belangrijk hulpmiddel bij de bestrijding van stress en vermoeidheid.


LAGERE LUCHTVOCHTIGHEID

Doordat de infraroodcabine zijn werk doet bij een normale luchtvochtigheid is hij ook uitermate geschikt voor mensen met hartritmestoornissen of carapatiënten.


Prijs

- Per persoon 2 x een half uur € 17,50
- In combinatie met een hotstonemassage € 52,00
- In combinatie met een rug- of gezichtsmassage € 30,00

2010  All rights reserved tiptop
hét  Toppunt van Relaxen
Startpagina
Behandelingen
Infraroodcabine
Massages
Producten
Contact
Infraroodcabine